Releasefika

This message will follow in Swedish:

Den 12 augusti släpper Johan Hjort sitt första album med sitt riktiga namn på det egna skivbolaget deersound. För att fira detta hålls en releasefika på Landings konditori i S:t Per i Uppsala. Det hela pågår från klockan ett till ungefär klockan fyra.

Skivan heter Not That Human och det finns endast 15 exemplar av detta spirituella dark ambient-epos, det är dessutom hans mörkaste skiva hittills. Varje exemplar är handmålat med titeln inristad i omslaget.

Kom förbi och drick en kaffe, prata med och stöd Uppsalas kanske mest produktiva ljudkonstnär.

Dryck och mat finns till självkostnadspris.
Skivan kostar 40 kronor, och man kommer kunna lyssna på den via mp3-spelare innan man bestämmer sig.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*