Är jag delaktig till en dundersuccé?

Idag publicerade Aftonbladet ett web-tvinslag om ett videoklipp på Youtube som jag la upp i början av augusti. Jag har inget att göra med klippet, förutom att jag just la upp det. Det var en bekant som hade kommenterat på klippet på Facebook och jag tittade på det och skrattade mig fördärvad, därefter sparade jag det och laddade upp.

Det lustiga är att jag inte riktigt kan svara på hur folk har hittat klippet, för jag har bara skickat länken till två nära kompisar och nämnt den i en mindre IRC-kanal. Men i vilket fall som helst så har i skrivande stund hela 273,501 personer kollat på klippet – eller så har det visats så många gånger, har inte orkat kolla upp hur Youtube räknar med titt/besökare. Antar dock att det är cookies inblandade.

Men, är verkligen runt 273000 tittar en dundersuccé? Jag vet inte, men jag vet att klippet är otroligt roligt.

One Comment

  1. Posted September 16, 2009 at 10:24 | Permalink

    Det är hur. Stort. Som. Helst.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*